COACHING

Wat is intuïtief coachen?

Intuïtie betekent letterlijk ‘innerlijk weten’. Ik begeleid mijn coachees met behulp van mijn innerlijke wijsheid. Ik voel in het moment wat er nodig is en kies daar een methodiek bij. Dat gaat helemaal vanzelf. Ook begeleid ik jou om in contact te komen met je eigen intuïtie, zodat jij zelf antwoorden vindt op je vragen.

Hoe werkt 1 op 1 coaching?

Als je wilt starten met een coachtraject dan plannen we eerst een intakesessie in waarin we elkaar beter leren kennen en we jouw coachvraag helder maken. Na de intake ontvang je onze afspraken op papier. Als je het eens bent met de afspraken dan gaan we aan de slag.

Coachsessies

Ik werk met 1 op 1 sessies die tussen 1,5 uur en 2 uur duren. Ik merk zelf dat het effect groot is als we jou deze tijd geven in coachsessies. Om het proces in beweging te houden plannen we om de week een sessie in. Hoeveel sessies je nodig hebt hangt helemaal af van jouw coachvraag. We bepalen het aantal sessies in de intake.

Ik werk met

Intuïtie

Intuïtie betekent letterlijk ‘innerlijk weten’. Ik begeleid coachees vanuit een innerlijke wijsheid in het hier en nu. Ik voel in het moment wat nodig is en kies daar een methodiek bij. Elke sessie is hierdoor anders en sluit aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Zijnsorientatie

Zijnsorientatie helpt om je leven te verdiepen en te verrijken. Deze visie is ontstaan uit een samensmelting van wijsheden uit spirituele tradities én inzichten uit de westerse psychologie en is ontwikkeld door Hans Knibbe. Met Zijnsoriëntatie leer je door bewustzijnstraining en dieptepsychologische begeleiding tot nieuwe inzichten te komen en vaardigheden te integreren in je leven.

Meditatie

Met meditatie kom je terug in het hier en nu. Er zijn verschillende vormen van meditatie, zoals stilte meditatie, begeleide meditatie, mantra meditatie of innerlijke massage meditatie. In alle vormen van meditatie breng je je gedachten tot stilte en probeer je weer in contact te komen met je Zijn.

Visualisatie

Is een vorm van begeleide meditatie waarin je gedachten vertaalt in beelden. Je gebruikt je voorstellingsvermogen als je aan het mediteren bent.

Systemisch werk

Systemisch werk is een methode die zichtbaar maakt wat er op systemisch niveau bij je speelt of in je familie, vriendengroep of team op het werk. Deze methode geeft nieuwe inzichten én
mogelijkheden om problemen in je systeem te helen. Hierdoor lossen belemmeringen op en voel
je meer ruimte om je eigen leven te leven.

Energetisch werk en Reiki

Is werken met energie. Met Energetisch werken maak je gebruik van het energiesysteem in – en om je heen. Ik werk ook met Reiki energie. Via Reiki wordt levensenergie doorgegeven via handoplegging.