Hi! Ik ben Nanda

Lees hier meer over mij.

Over mij

Ik ben op mijn levenspad uitdagingen tegengekomen (net als jij). Ik leefde een vrij onbewust leven, waarin ik mijn best deed om te voldoen aan verwachtingen van anderen. Dat ging rond mijn 30e knellen en ik kreeg een burn-out. Op dat moment was ik daar niet blij mee, maar achteraf gezien was dat de eerste stap in mijn ontwikkeling naar een bewust leven. Dat heeft wel enkele tegenslagen, rampen, ongelukken en breuken geduurd, maar ook die gebeurtenissen kan ik achteraf bekijken als een cadeau. Het heeft mij wakkergeschud en het heeft mij richting gegeven om te bewegen naar een leven dat steeds beter bij mij past.

In 2010 vielen alle puzzelstukjes in elkaar toen ik mij ging verdiepen in hooggevoeligheid. Ik begreep opeens hoe ik werk en wat ik nodig heb. Ik heb een coachtraject gevolgd om meer te leren over hooggevoeligheid. Er ging een wereld voor mij open. Toch bleef ik zoekende… ik wist niet precies waarnaar, maar er klopte nog iets niet. Op een dag kwam de opleiding Zijnsorientatie op mijn pad. Ik ben die gaan volgen en ben nog nooit zo dichtbij mijzelf, mijn Zijn, geweest.Daar heb ik geleerd wie ik ten diepste ben. 

Na de basisopleiding heb ik mij verder verdiept in non-dualiteit en ben ik vervolgens gestart met de opleiding intuïtief coachen. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt heeft de kwaliteit van mijn leven ontzettend verhoogd. Dat gun ik jou ook. Ik wil je daarom graag helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en jou leren om jezelf daarin te begeleiden.

Ik help je met ...

Wat anderen zeggen over mij

Melvin

Ik heb samen met Nanda enorme stappen gezet en ben haar ontzettend dankbaar voor die mooie reis.

Lonneke

Ik voelde me gehoord, begrepen en aan het einde van elke sessie geholpen.