Privacy­verklaring


Ik doe er alles aan om jouw privacy te respecteren en de
vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. Ik houd mij daarbij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze privacyverklaring geldt als je mijn website www.intuitiestudio.nl bezoekt.

In deze verklaring leg ik (Intuïtie studio) uit hoe ik omga met de persoonsgegevens van bezoekers en klanten. En laat ik weten welke gegevens ik verzamel en voor welk doel. Lees deze privacyverklaring goed, dan weet je wat er met je gegevens gebeurt. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via  info@intuitiestudio.nl.

ARTIKEL 1  –  DOELEINDEN EN GEGEVENS

Welke gegevens verzamel ik, wat gebruik ik voor welk doel?

Gedrag en bezoekgegevens website

Op www.intuitiestudio.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Wanneer jouw browser jouw IP-adres, gebruikersnaam, tijdstip van opvraging meestuurt, dan worden die gebruikt voor de statistieken van mijn website en om de werking van mijn website gebruikersvriendelijker te maken. Ik kan zien hoe vaak en wanneer mijn site wordt bezocht, maar niet door wie. Die gegevens worden zo veel mogelijk anoniem gemaakt.  Aanbieden van diensten.  Ik gebruik jouw gegevens ook om mijn diensten aan te bieden en je te helpen, ook kan ik jouw gegevens nodig hebben om mijn diensten te verbeteren.

Overige doeleinden

Je e-mailadres en telefoonnummer gebruik ik om contact met je te kunnen houden en informatie toe te sturen. Je NAW-gegevens gebruik ik voor mijn boekhouding, om facturen te kunnen sturen. Ook gebruik ik deze gegevens om eventuele klachten en/of geschillen met je te behandelen.

ARTIKEL 2  –  DERDEN

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om en verkoop ze nooit aan derden, zoals andere bedrijven. Het kan zijn dat ik je gegevens met anderen moet delen om te kunnen te voldoen wanneer ik daartoe wettelijk wordt verplicht. Bijvoorbeeld in het kader van een strafrechtelijk onderzoek kan het zijn dat ik jouw gegevens moet delen.

ARTIKEL 3  –  INZIEN EN AANPASSEN

Als je wilt, kun je altijd inzage krijgen in je persoonlijke gegevens en je mag ze ook altijd laten aanpassen of verwijderen. Stuur dan een mail naar info@intuitiestudio.nl . Je hoort dan zo spoedig mogelijk van mij.

ARTIKEL 4  –  COOKIES

Mijn website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein (tekst)bestand dat een website op de harde schijf van je computer zet, op het moment dat je mijn site bezoekt.

De website www.intuitiestudio.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe de bezoekers mijn website
gebruiken. Ik kan dan zien hoe vaak en wanneer mijn site en welke pagina’s bezocht worden. De verkregen informatie van de cookie, in combinatie met je IP-adres, wordt overgeplaatst naar een van de Google servers. Dit kan een server zijn die zich in de Verenigde Staten bevindt.

ARTIKEL 5  –  WIJZIGEN PRIVACY­VERKLARING

Deze privacyverklaring kan ik wijzigen. Ik adviseer je dan ook af en toe te checken op deze pagina te kijken of deze verklaring is gewijzigd. Als ik iets wijzig, dan vermeld ik dat op mijn website en/of hoor je dit rechtstreeks van mij via e-mail.

ARTIKEL 6  –  GEGEVENS VAN MIJN BEDRIJF

Intuitie Studio
Vestigingsadres: Zeelandhoeve 1
Kamer van Koophandelnummer: 52667693
Contact via: info@intuitiestudio.nl

Deze verklaring is geplaatst op 8 november 2022.

Als je vindt dat ik je gegevens onjuist verwerk en/of je daar niet
goed mee help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen
bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-
persoonsgegevens/tip-ons