Testimonials

Wat vinden anderen van de Intuïtie studio? Lees de testimonials van de coachees.

Melvin

Ik had vanaf het eerste moment een klik met Nanda waardoor ik mij meteen veilig voelde en open durfde te stellen. Nanda kan ontzettend goed luisteren en haarfijn met je meevoelen. Toen we in onze eerste sessie de coachvraag helder probeerde te krijgen, stelde ze precies de juiste vragen waardoor we steeds dichter bij de kern kwamen. Ik voelde mij daardoor heel goed begrepen en er ontstond meteen een diepe vertrouwensband.
Toen we in de vervolgsessies aan de gang gingen met verschillende onderwerpen en oefeningen gaf Nanda mij constant het gevoel dat ze er voor me was en dat ik het niet alleen hoefde te doen. Als ik moeite had met een emotie of iets niet helemaal begreep, was zij er om mij gerust te stellen en de weg te wijzen. Dit heeft in bijna elke sessie voor hele emotionele en betekenisvolle momenten gezorgd. Ik vond het fijn dat de sessies niet vastomlijnd waren, maar werden aangepast aan hoe ik er op dat moment bij zat.

Naarmate de sessies vorderde begonnen er steeds meer dingen te veranderen in mijn leven. Ik zat lekkerder in mijn vel en mijn zelfvertrouwen begon te groeien. Door de sessies weet ik veel beter wie ik ben en welke richting ik op wil. Het was mooi om te zien dat ook mijn omgeving dat begon op te merken. Ik heb samen met Nanda enorme stappen gezet en ben haar ontzettend dankbaar voor die mooie reis. Nanda heeft een geweldig talent voor coaching en is daarnaast een prachtig persoon waar je goed mee kunt praten en heerlijk mee kunt lachen. Nanda is zonder twijfel de beste coach die ik ooit heb gehad!

Lonneke

Nanda heeft me geholpen mijn emoties op diepere laag te mogen doorvoelen. Ik voelde
me meteen bij haar op mijn gemak, voelde me gehoord, begrepen en bovenal aan het einde van elke sessie geholpen. Waar andere coaches vaak sneller door situaties heenliepen, gaf Nanda mij alle ruimte om dieper te durven voelen.